در سالهای اخیر رشته طلا و جواهرسازی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و مراکز آموزشی با سرعت زیادی در حال افزایش هستند. اما در نهایت درصد بالایی از هنرجویان بعد از دوره آموزشی با انبوهی از سوالات بیپاسخ مواجه هستند که نتیجه ی آموزش های سیستماتیک و غیر مسئولانه است.
در سال ۱۳۹۷ و درچنین فضایی به فکر تشکیل گروهی مجازی برای پاسخگویی به این دسته از هنرجویان و علاقهمندان افتادیم. استقبال عمومی بسیار شگفت انگیز بود. به محض تشکیل گروه واتساپی و انتشار لینک ورود به گروه، ۲۵۶ نفر، از شهرهای مختلف کشور در گروه عضو شدند و ظرفیت گروه واتساپی تکمیل شد، این گروه در ابتدا، طلاسازی با حسین ظرافت نام داشت و در ادامه به زرگاه تغییر نام داد و تا امروز با همین اسم به فعالیت خود ادامه میدهد.
ما در زرآموز مدعی «آموزش صادقانه» هستیم. فلسفه وجودی ما آموزش مهارتمحور و مشاوره حقیقی، بدون اولویت بندیهای مرسوم است.
برای انتشار گستردهتر آموزشها در اینستاگرام فعالیت گسترده تری شروع کردیم و صفحه ای با نام زرآموز راهاندازی شد و فیلمهای آموزشی بسیاری منتشر کردیم که همگی بر اساس پرسشهای پر تکرار علاقهمندان بودند و تمامی آموزشها به صورت رایگان ارائه میشد.
در سال ۹۸ به اتفاق چندی از هنرجویان در نمایشگاه طلا و جواهر شیراز شرکت کردیم در روزهای نمایشگاه از علاقهمندان برای شرکت در کارگاههای رایگان آموزشی نام نویسی صورت گرفت و از همانجا برگزاری دورههای آموزشی رایگان بخشی از مسئولیت اجتماعی ما شد.
در روزهای بعد از نمایشگاه بنا به درخواستهای مکرر هنردوستان برای تاسیس آموزشگاه اقدامات لازم و امور اداری تاسیس و ثبت رسمی یک مرکز آموزشی آغاز شد و در نهایت در مردادماه ۱۴۰۰ آموزشگاه را با نام زرآموز و با مجوز رسمی از سازمان فنیحرفهای تأسیس کردیم .
ما همواره تلاش میکنیم نام زرآموز، بیشتر از آنکه به آموزش طلاسازیاشاره کند، یادآور آموزشی از جنس طلا باشد.